EduLogin til alt

Hvem har ikke prøvet at skulle logge ind – først på maskinen, derefter på nettet, så på Office 385 og til sidst på UNI-Login for at få adgang til de tjenester der skal bruges i undervisningen?

EduLogin – et login til det hele

Med DataRobottens IDP-tjeneste vil brugen kun skulle logge ind med sit EduLogin i Microsoft Office 365 (Entra ID). Derefter vil brugeren være logget ind på alle tjenester der benytter STIL’s UNI-Login loginvælger. Med DataRobottens IDP-tjenester opnås ‘Single Sign On’ i hverdagen og undervisere og elever slipper for login i en stadig strøm og med forskellige identiteter. Et login – og du er på.

 

Microsoft login

DataRobottens IDP-tjeneste er en full service IDP og er godkendt i Digitaliseringsstyrelsen på sikringsniveau betydeligt, hvilke er på samme niveau som MitID erhverv. Det vil sige at skolen ikke skal opnå en godkendes fra Digitaliseringsstyrelsen, men at det er er DataRobotten og brugeren med deres MitID Privat eller ICAO-Pas, der står for identitetssikringen. Dette gælder for alle brugere over grundskolen, da elever fra 0-10 klasse ikke er omfattet af kravene til identitets verifikation.